Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Városok

NYÁR

Huron farm
Itt kezdődik el a játék. Nagyon szép kis farm. Van ugye simán a farm, Huron farmja, ahol az istálló van és mellette pedig Linda hordókerülési pályája. A boltban jók a cuccok, vagyis csak egypár. Van sok feladat, amit Huron ad ki.

Kígyómarás falva
Dombos terület, de akkor is nagyon szép. Sokan élnek itt, főleg fent a dombokon. Tom Tomahawk, Buck és még sokan mások. Szerintem itt kaphatóak a legszebb lovak, vagyis én innen vásárolok. Itt aztán adnak feladatot. Alex tereppályája nagyon jó.

Pisztráng-völgy
Hát igen. A kis szigeten terül el. A térképen alig lehet látni a csillagoktól. A nagyon szigeten a francia pasi Pierre tanít reininget. A kis sziget csodálatos. Kyomi is ad pár feladatot, de nem olyan sokat. Bolt sajnos nincs.

Öböltanya
Pisztráng völgytől nem messze van, a második része. Itt lakik Wilma és Angie. Van egy boltos is, a legjobb cuccokat lehet kapni. A bolt mögött pedig egy csodálatos öböl van, innen kapta a tanya a nevét.

 

TAVASZ

Rockville
Itt kezdesz. Nagyon szép hely, hiszen hegyek veszik körül. Jordan Jet (új lovász) sok mindre megkér. S lent, a kis falucska másik részében, Jennyi és Manny laknak. A falu mellett van egy díjlovagló pálya, amit Johny Black működtett. A hegy tetején, ami nagyon magasan van, ott lakik Beate a bébicsősz. Nagyon szép onnan a kilátás.

Bayridge
Ez is nagyon szép város, nekem nagyon tetszik, ahogy kinéz. Nagyon környezetbarát. Alena Nano az állatorvos. Mellette, egy istálló található amit Ronnie Bob Summers vezet. A kis öbölben pedig Bella Oak serénykedik, a környezettisztításban. Persze, a munka nagy részét rád bízza. A közelben pedig Alex szlalomozást, Lisa díjlovaglást tanít.

Beauvista
Nekem ez a falu tetszik a legjobban és a játék legtöbb feladata itt vagy a környéken található. Nagyon szép hely itt vannak a lovas szökőkutak is. Itt lakik Kevin, akinek agyagot kell hordani meg egy csomó mindent, Mallard a boltos is itt lakik és ő sem kevés feladatot ad. Laura Thorne a lovász, kedves és az istállójában nagyon szép lovak élnek. Nem messze Sabine tart tereplovaglást, Linda pedig díjlovaglást. Buck is a közelben hokizik. Az istálló mellett, pedig a szép karám van. A legmesszebb de ehhez a városhoz mégis a legközelebb lakik Anne, aki díjlovaglást oktat, nem valami könnyű fokozatban, és ő visz el a Rodillai díjlovaglóversenyre is.

 

TÉL

 Meander
Itt van egy istálló és a túloldalon egy boltos. Itt lakik Eric aki segít neked és érmet is nyerhetsz nála távlovaglás során. A túloldalon pedig Kevinnel és Antoine-val találkozhatsz. Kevinek segíteni kell a hóemberépítésben Antoine-nek meg a boltja körül. Végül vagy egy pálya ahol Jessica vár, hogy díjugrass az érmekért.

Pelerin
Itt nagyjából nincs semmi érdekes. Van egy istálló lovakkal és feladatokkal az istálló vezetője Henrietta Rein, és a macskájának feltétlenül vigyél halat Trout úrtól! A városka belsejében vannak házak és egy boltos Jacqpes. Ő a nagy állatbarát. Nem messze van Linda fedeles díjugrató pályája.

Pine Hill
Itt a városkát a Dark Core-sek őrzik! Az és a kúria is versenyezhetsz is egy öregember segítségével. Istálló előtt és a bolt előtt is! De a Pine Hilli kilátót még nem foglalták el! De mindenesetre nagyon nagy város. Van egy díjugrató fedeles lovarda ahol egy ügynök vár, hogy edz és nem messze Sabine. Van egy szép vízesés alá be lehet menni. És végül Dark Core és Mr. Sands. Ő visz el a Dietrch-i versenyre és versenyezhetsz is a kastélya körül. A Pine Hilli kilátó nagyon szép.

 

ŐSZ

Jorvik 
Ez a szép kis helyen kezdődik el a pályafutásod. Ott van ellőtted Herman és az istálló feladatokkal és lovakkal. Balra ott a lovad is. Van bolt és egy állatorvos akitől 
majd később kapsz feladatot. Van egy ház ahol elmentheted a játékot és egy pálya amin gyakorolni és később érmeket fogsz rajta nyerni. Ha kimész a pálya mögötti ajtón látod, hogy ott is van egy pálya szerűség.

Hillcrest
Ez a szép kis hely fent van a hegyekben. Nagyon szép a kilátás a kilátóban, és még néhány eldugott hegyen. A falu mellett a hegyeken nagyon jót lehet lovagolni, csak vigyázz, ne hogy beragadj. Itt laknak, jó páran.pl:. Bob, Camilla Turtsone, és Monica, akik nem kevés feladatot bíznak rád. Nagyon sok minden található itt.

Valedale
Ez már a folyón túl van ez a hely. Itt csak egy boltos és egy lovász van. De van szép híd sok utcalámpa a jobb oldalon. Tőlük is kapsz feladatot de csak 
akkor segíthetsz az istállóban ha megtetted a versenyt. Nem messze van a vadász és kis forrás is csobog a közelben. 

Firgrove
Ez az utolsó város több már nincs. Itt van egy boltos akinek
folyamatosan kell a rákot hurcolni (komolyan már unom) és egy lovász akinek csak akkor dolgozhatsz az istállóban ha megvédted a falut a farkasoktól. Van itt is ház a boltostól nem messze, meg egy pálya ahol érmet nyersz és ott van Jessica is. Ha az első futásod ottvégig vitted akkor utána mondja Jessica segíts egy kis madárkán.